150 turer fra hav til hei

Foto: Odd Inge Worsøe

Stavanger Turistforening 150 turer fra hav til hei. Turboka presenterer 150 ulike turforslag med stor geografisk spredning, og utvalget er noe av det beste Rogalands-naturen har å by på.

Med hjelp av fantastiske frivillige, har vi fått gått opp alle turene med GPS-spor. Nå finner du alle turene på ut.no og vi har gjort det enklere for deg med direkte linker til turbeskrivelsen i områdene under. 

Finn nye dagsturer i ditt nærområde

Det ligger i vår natur å gå på tur. Legge byens lyder bak oss, og la naturens stillhet omslutte oss. Kjenne på gleden, forventningene og mestringen ved å være på tur. Med boka Stavanger Turistforening 150 turer fra hav til hei hjelper vi deg av gårde. Blant mange perler mener vi at nettopp disse 150 turene er noe av det beste Rogalandsnaturen har å by på.  Veien er kort fra hav til hei i Rogaland, og de fleste turene er dagsturer. Kun få av dem anbefaler vi som overnattingsturer. Takk til positive grunneiere og involverte kommuner som har gjort turene mulig med skilting, gjerdeklyvere og rødmerking. ​​​​​​​INNDELING TUROMRÅDER

Foto: Odd Inge Worsøe

Annonse