10 på topp  i Sandnes 2021

Søndag 11. april kl. 10 - 14 blir det lansering av «10 på topp» i Sandnes. Møt opp på Gramstad og få en rykende fersk «10 på topp»-brosjyre, og ta gjerne en prat med representantene fra Sandnes Turlag som kan fortelle mer om årets flotte turer. Vi holder god avstand og følger alle koronarestriksjonene. Det gjør vi også på kafeen som er åpen fra 12 – 15, med servering ute eller inne etter restriksjoner og værforhold. I tillegg til 10 turmål har vi i år lagt til en bonustur på Forsand, slik at det er 11 turer med i årets 10 på Topp. 

Fra Gramstad er det utsikt rett til Dalsnuten, som er ett av årets turmål. Vi oppfordrer alle til å legge turen til Dalsnuten denne søndagen. Hver og en går i eget tempo. Turfolderen kan også lastes ned digitalt fra 11. april!

«10 på topp» er et turtilbud som byr på det beste av Sandnes kommunes turområder. Turprogrammet er tilpasset store og små, hvor de fem letteste turene er turbomerket. På disse fem toppene finner du en bokstav som samlet blir et ord. Alle som gjennomfører programmet og leverer inn de registrerte turene innen 1. november får utdelt diplom og er med i trekningen av flotte premier. For barn under 13 år og voksne over 60 år er det tilstrekkelig å besøke de fem toppene de måtte ønske for å være med i trekningen. 

Når du har besøkt toppen, krysser du av og noterer datoen du var der. Etter å ha gått turene, leverer du inn folderen og blir med i trekning av flotte gevinster. Alle får diplom. Dere som allerede har innstallert  SjekkUT-appen kan også registrere toppturen ved å bruke den.  Dere som ikke har denne appen må desverre vente til 1. juni til å laste den ned. DNT jobber med en ny, mer stabil og bedre versjon av SjekkUT! Fram til juni får nye brukere dette svaret fra DNT.

Generell info:
«10 på topp» i Sandnes byr på det beste av Sandnes kommunes turområder. Her får du et variert program tilrettelagt for store og små. Vi har valgt ut 10 turmål på 10 topper i Sandnes. I tillegg er det lagt til en bonus-tur på Forsand, slik at det er 11 turer med i årets 10 på Topp.  Brosjyren for 2021 blir tilgjengelig fra søndag 11.april.

Årets 10 på Topp blir lansert søndag 11. april kl. 10-14 på Gramstad.

Opplegget blir som i 2020. Når du har besøkt toppen krysser du av og noterer datoen du var der. Etter å ha gått turene, leverer du inn folderen og blir med i trekning av flotte gevinster. Alle får diplom. For barn under 13 år og voksne over 60 år er det tilstrekkelig å besøke de fem toppene de måtte ønske for å være med på trekningen.

Mange av turene går i innmark over kulturbeiter. Vis hensyn til dyr på beite. Bruk gjerdeklyvere der de finnes. Følg til enhver tid retningslinjene om smittevern fra helsenorge.no!

HUSK: Sandnes kommune har båndtvang flere steder hele året. Noen steder kan de røde turstimerkene være litt slitt, - FØLG alltid med hvor du er og hvor du skal.

Finnes det noen mangler eller utfordringer med turen ta straks kontakt: sissel.t.torgersen@gmail.com eller SMS: 92285227.

Besøk toppene. Sjekk ut i listen "Ti på Topp Sandnes 2021 - Sandnes Turlag" i SjekkUT appen eller kryss av i folder med dato. Folder med egne kryss og dato kan leveres på Platou Sport i Sandnes, på Tursenteret eller som deltaker fra  SjekkUT appen, innen 1. nov. 2021. Ved innlevering, spør etter diplom. Alle som vil, får.

Trekning av flotte gevinster som kunngjøres på medlemsmøte i november.
Turene som er merket med Turbo inngår som turer med turleder i Sandnes Turlag sitt turprogram. Se dette for mer informasjon.


Turfolderen kan du hente på  Platou sport Sandnes, Sandnes bibliotek, STFs tursenter i Stavanger eller laste ned fra denne nettsiden.

En ny versjon av Sjekk ut appen er under utvikling og blir lansert ca. 1. juni 2021. I mellomtiden er appen kun tilgjengelig for dem som har den installert på mobilen. 

Tusenteret har redusert åpningstid.

Følg med på:

Annonse