10 på topp  i Sandnes 2022

Nå er 10 på topp i Sandnes lansert! Hva med å sette deg et mål om å bestige alle turmålene, og samtidig bli med i trekingen av flotte premier?

10 på topp i Sandnes byr på det beste av Sandnes kommunes turområder. Turprogrammet er tilpasset store og små, hvor de fem letteste turene er merket med Turbo. På disse fem toppene finner du en bokstav som samlet blir et ord. Alle som gjennomfører programmet og leverer inn de registrerte turene innen 1. november får utdelt diplom og er med i trekningen av flotte premier. For barn under 13 år og voksne over 60 år er det tilstrekkelig å besøke de fem toppene de måtte ønske for å være med i trekningen. 

Når du har besøkt toppen, krysser du av og noterer datoen du var der. Etter å ha gått turene, leverer du inn folderen og blir med i trekning av flotte gevinster. Alle som ønsker det får diplom. Du kan også registrere toppturen ved å bruke SjekkUT-appen.  

Generell info:
«10 på topp» i Sandnes byr på det beste av Sandnes kommunes turområder. Her får du et variert program tilrettelagt for store og små. Vi har valgt ut 10 turmål på 10 topper i Sandnes. I tillegg er det lagt til en bonus-tur på Forsand, slik at det er 11 turer totalt.

Opplegget blir som i 2021. Når du har besøkt toppen krysser du av og noterer datoen du var der. Etter å ha gått turene, leverer du inn folderen og blir med i trekning av flotte gevinster. Alle får diplom. For barn under 13 år og voksne over 60 år er det tilstrekkelig å besøke de fem toppene de måtte ønske for å være med på trekningen. Turene som er merket med Turbo blir også arrangert som en fellestur med turleder i Sandnes Turlag. Sjekk dato i turprogram.

Mange av turene går i innmark over kulturbeiter. Vis hensyn til dyr på beite. Bruk gjerdeklyvere der de finnes. 

HUSK: Sandnes kommune har båndtvang flere steder hele året. Noen steder kan de røde turstimerkene være litt slitt, - FØLG alltid med hvor du er og hvor du skal.

Folder med egne kryss og dato kan leveres på Platou Sport i Sandnes, på Tursenteret eller som deltaker fra  SjekkUT appen, innen 1. nov. 2022. Ved innlevering, spør etter diplom. Alle som vil ha, får.

Trekning av flotte gevinster  skjer på høstmøtet i Sandnes Turlag 9. november 2022.

Turfolderen kan du laste ned fra denne nettsiden eller hente på Gramstadtunet, STFs tursenter i StavangerPlatou sport Sandnes eller Sandnes bibliotek.

Finnes det noen mangler eller utfordringer med turen ta straks kontakt: Bjørn Kristoffersen, bk@ecomanagement.no, mob. 905 72 602.

Følg med på:

Turbo er maskotten til Barnas Turlag. Han er lynklar for årets 10 på Topp.

Annonse